Comunicació

Rècord de la ràdio en català amb RAC1, líder amb 892.000 oients, i Catalunya Ràdio, amb 672.000

‘El món’, amb Jordi Basté, és el programa més escoltat amb 701.000 oients de mitjana, seguit d’‘El matí’, amb Mònica Terribas, amb 468.000 seguidors

Comença l’estiu i la temporada en la programació de les ràdios comencen a tancar la paradeta. Un final de temporada que acaba amb uns molts bons índexs d’audiència que confirmen un cop més la bona salut de la ràdio en català. RAC 1 es manté líder, amb segons informa l’emissora, el que ha estat “la millor temporada de la seva història”, amb 892.000 oients de mitjana diaris, segons dades de l’Estudi General de Mitjans (EGM) fets públics aquest dimecres.

Catalunya Ràdio, també tanca “la millor temporada de la nostra història”, amb una mitjana de 672.000 oients diaris de mitjana, un 14% més que fa un any, segons informa l’emissora pública.

Pel que fa als programes matinals, Jordi Basté i l’equip d’El món a RAC 1 es mantenen imbatibles amb 701.000 oients. El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, es manté en segon lloc, amb 468.000 oients. El tercer magazín més escoltat a Catalunya és Hoy por hoy, de la Cadena Ser, amb 203.000 oients.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia