Comunicació

El Super3 se’n va de gira

Aquest any es compleixen 22 edicions de la Festa dels Súpers. Una maduresa més que contrastada perquè un dels esdeveniments infantils amb més ressò de Catalunya canviï de format. Des d’ara passarà a denominar-se La Festa dels Súpers On Tour, el que demostra el seu caràcter itinerant per arribar a diferents poblacions de Catalunya. Aquest canvi representarà també una modificació de continguts. La festa serà un espectacle de dues hores amb la participació de tots els personatges del canal Super3, que es farà en grans recintes tancats, sense activitats exteriors. Serà gratuïta per a tothom, amb localitats numerades i una capacitat limitat, per la qual cosa caldrà obtenir-ne les invitacions prèviament a través del web del Super3.

Les primeres cites seran a Barcelona: el 27 d’octubre al Palau Sant Jordi i el 17 de novembre, a Tarragona al Tàrraco Arena Plaça.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia