Comunicació

Mor la periodista d’El Punt Avui Montse Oliva

Tenia 52 anys i era la delegada del diari a Madrid on havia desenvolupat bona part de la seva llarga i reconeguda trajectòria professional

La periodista d’El Punt Avui, Montse Oliva, ha mort la matinada passada a Madrid als 52 anys d’edat. Oliva era la delegada del diari a la capital espanyola on havia desenvolupat bona part de la seva dilatada trajectòria professional, amb un ampli reconeixement en els àmbits polítics i socials de la ciutat.

La seva sobtada mort, fruit d’una malaltia detectada fa unes setmanes, ha commocionat la redacció d’El Punt Avui i el conjunt de la professió. Els seus companys i companyes expressem el més profund condol a la família per la seva pèrdua.

Nascuda a Torà (la Segarra), Oliva va començar la seva carrera professional al diari lleidatà ‘La Mañana’, per passar després a Barcelona, on va treballar en diversos mitjans fins que ara fa dues dècades es va incorporar a la redacció del diari Avui, que després passaria a ser El Punt Avui, on ha desenvolupat el gruix de la seva carrera professional.

En l’actualitat era la delegada d’El Punt Avui a Madrid i també col·laborava amb alguns mitjans radiofònics com Rac1. Oliva residia amb la seva família a Madrid i era una de les periodistes catalanes més veteranes de la capital de l’Estat espanyol. Era especialment coneguda en l’àmbit polític i va exercir com a presidenta de l’Associació de Periodistes Parlamentaris.

Això ha fet que diversos polítics , catalans i espanyols , hagin lamentat la seva mort, entre ells el president de la Generalitat, Quim Torra, i altres membres del seu govern, responsables dels grups parlamentaris catalans o l’exvicepresident del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia