Comunicació

Anna Cristeto substitueix Enric Hernández al capdavant d’‘El Periódico’

És el primer canvi després de l’adquisició de la capçalera barcelonina per part de Prensa Ibérica, el passat 18 d’abril

La nova directora del diari ha estat delegada de l’agència Europa Press des de 2011

La fins ara delegada d’Europa Press a Catalunya, Anna Cristeto, substituirà Enric Hernández a la direcció d’El Periódico, segons ha pogut confirmar l’ACN.

Cristeto arriba al rotatiu barceloní setmanes després que el Grup Zeta segellés la venda de la capçalera a Prensa Ibérica. Ha estat des del 2011 la delegada d’Europa Press a Catalunya, i prèviament havia treballat a Expansión, La Vanguardia i La Gaceta de los Negocios, entre d’altres publicacions.

El 18 d’abril es feia públic que el Grup Zeta havia firmat la seva venda a Prensa Ibérica. Culminava així un llarg procés que canviava la propietat de capçaleres històriques com El Periódico o Sport. La venda d’El Periódico es va allargar durant mesos. El grup Mediapro va optar a la compra, tot i que finalment va ser Prensa Ibérica qui va aconseguir l’objectiu.

L’adquisició dels dos diaris catalans reforça el posicionament de Prensa Ibérica a Catalunya, on ja edita el Diari de Girona, Regió7 i el setmanari Empordà. El Periódico de Aragón, El Periódico de Extremadura, La Crónica de Badajoz, Córdoba, Mediterráneo i La Grada s’incorporen també a Prensa Ibérica, quetenia fins ara una xarxa de 17 diaris regionals i locals com La Nueva España, Faro de Vigo, La Provincia, Levante-EMV o Información.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia