Comunicació

Bad Gyal protagonitzarà la campanya d’estiu d’Estrella Damm

La marca cervesera presenta el tràiler de la campanya d’aquest any, que també inclou la participació del ‘youtuber’ xBuyer

Estrella Damm ha presentat el tràiler de PKM, la nova campanya d’estiu d’aquest any, protagonitzada per la cantant Bad Gyal i que inclou també la participació del youtuber xBuyer.

Rodada íntegrament a Catalunya, la peça convida a gaudir de l’estiu al més pur estil mediterrani, amb una banda sonora escrita i interpretada per Bad Gyal i titulada El sol me da, el nou tema de l’artista vilassarenca, que s’estrenarà juntament amb la campanya i que promet triomfar a les llistes musicals d’aquest estiu.

El guió i la direcció de la nova campanya d’Estrella Damm van a càrrec d’Oriol Villar, també creador del concepte Mediterràniament.

Es tracta d’una peça rodada en diferents indrets de la ciutat de Barcelona, així com de la Costa Brava, que s’estrenarà en els pròxims dies a les xarxes socials d’Estrella Damm i a www.estrelladamm.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia