Comunicació

COMUNICACIÓ

Mor en combat un productor de Netflix israelià

Matan Meir era el responsable executiu de la polèmica sèrie “Fauda”

El productor executiu de la sèrie “Fauda”, Matan Meir, va morir dissabte als 38 anys en combat defensant l’exèrcit d’Israel en la lluita contra Hamàs. “Fauda” és una de les sèries més polèmiques que es poden veure a Netflix ja que tracta precisament del conflicte entre el seu país i Palestina. El compte oficial de “Fauda” va confirmar la notícia a les seves xarxes socials.

Meir, que era reservista, es va apuntar com a voluntari després dels atemptats de Hamàs a la franja. Va morir al costat de tres soldats més a causa d’una explosió provinent d’un túnel amb trampes en plena zona de conflicte. Tres soldats més van resultat ferits, segons va confirmar el diari “The Times of Israel”.

La ficció de “Fauda” se centra en una unitat d’elit d’Israel que actua en missions antiterroristes. Un editor de so de la sèrie, Lior Waitzman, va morir en els atacs del 7 d’octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia