Comunicació

COMUNICACIÓ

Rècord de participants en el nou disc de La Marató

Xifres rècord en el nou disc de La Marató de TV3, a la venda amb El Punt Avui el 3 de desembre: 44 artistes i fins a 600 professionals de la música han fet possible les 19 cançons que inclou el disc, marcat per veus joves i sonoritats urbanes i ballables.

Les cançons, totes en català, fan un recorregut a les “emocions i experiències vitals al voltant de la sexualitat i la reproducció tractades des del respecte, la diversitat, l’empoderament i la llibertat, entre molts altres valors”, i són interpretades per artistes com ara Belén Aguilera, The Tyets, Vanesa Martín, Chanel, Vicco i Siderland, Figa Flawas i Ven’nus, Stay Homas i tots els concursants de l’última edició, amb presència també de veterans com ara Al Bano i el grup Vaya con Dios.

“És el disc més diferent que hem fet mai”, va assegurar ahir Àngel Lacalle, director del disc de La Marató. “Lligat amb el tema de La Marató, parlem de dones, i també d’homes, i de la visió dels joves, que és importantíssima. En aquest sentit, per projectar la riquesa musical que tenim, hi hem incorporat artistes joves i cançons d’èxit que tenen projecció arreu”, va afegir-hi Lacalle.

Entre les cançons que s’hi inclouen hi ha Summercat, una versió de la cançó estiuenca de Billie the Vision and The Dancers efectuada per The Tyets (“L’hem pogut adaptar a un altre so i donar-li una segona vida”, va explicar ahir el grup de Mataró); Aigua, de Pau Donés, que canta Chanel (“Formar part d’aquest projecte m’omple d’amor i d’orgull, quan m’ho van proposar no m’ho vaig pensar dues vegades”), i Human, del grup britànic The Killers, ara en veu de Belén Aguilera, que ahir va dir: “És molt bonic posar el teu segell en una versió, i estic molt contenta de participar-hi amb aquest tema, molt familiar per a mi, que em porta records d’infantesa i adolescència.” Les que Faltaband i Lorena, que converteixen el Hot stuff, de Donna Summer, en Cor fort, i No tinc paraules, versió de Stay Homas de l’Isn’t she lovely, de Stevie Wonder, són altres moments del disc.

Com a novetat, la compra del disc físic permetrà disposar, gratuïtament, de les cançons en format digital. El disc compacte incorpora un QR i un codi únic que permetrà la descàrrega de les cançons al mòbil. A partir d’aquí, es podran passar i escoltar des d’altres dispositius. Aquesta versió digital s’ha gravat amb el sistema Dolby Atmos, que proporciona una experiència sonora multidimensional i immersiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia