Comunicació

El govern valencià insisteix a posar fi a les emissions “il·legals” de TV3

El Consell torna a demanar a la Generalitat de Catalunya que retire els continguts que es refereixen al País Valencià en la seua web

La portaveu de Camps es refereix a Joan Laporta com a “suposat dirigent polític”

La consellera portaveu del govern valencià, Paula Sánchez de León, ha assegurat que l'executiu “es mantindrà ferm en el seu propòsit de posar fi a les emissions il·legals de TV3” al País Valencià.

Amb tot, Sánchez de León ha matisat que el Consell no s'oposa a la reciprocitat entre TV3 i Canal 9, encara que ha afirmat que aquest intercanvi hauria de materialitzar-se “en igualtat de condicions tècniques i amb l'empara de la legalitat”.

En aquest sentit, la portaveu ha lamentat que el govern espanyol no estiga disposat a concedir un nou múltiplex de televisió al País Valencià per fer possible la reciprocitat d'emissions. La consellera ha fet aquesta interpretació després que transcendira la negativa de l'executiu de Zapatero a què es tramite la Iniciativa Legislativa Popular Televisió Sense Fronteres. El govern socialista justifica la seua postura en l'elevat cost econòmic que representaria habilitar nous canals.

“El govern no ha atorgat a la Comunitat Valenciana el tercer múltiplex i fins on hem pogut saber aquesta setmana, tampoc té intenció de fer-ho”, ha destacat Sánchez de León.

“Intromissió” catalana

D'una altra banda, la consellera ha tornat a demanar la Generalitat de Catalunya que retire del seu web oficial “Tota referència a la Comunitat Valenciana de seguida”. “No consentirem la usurpació de la nostra llengua, de la nostra cultura, en definitiva, de al nostra idiosincràsia, per part de cap govern, ni de qualsevol suposat dirigent polític”, ha dit en vetlada al·lusió al líder de Solidaritat Catalana, Joan Laporta, que hui ha celebrat un acte a Vinaròs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.