Comunicació

Els tuitaires donen la raó a l'‘Abc' amb #tenimunproblema

El ‘hashtag' que ha sorgit a partir de la portada del rotatiu madrileny que considera que Catalunya és un problema per Espanya es converteix en TT mundial

La xarxa es torna a revolucionar contra els atacs espanyolistes

La portada de l'Abc d'aquest dijous que porta per títol “Tenim un problema: Catalunya” ha fet sorgir el hashtag o etiqueta #tenimunproblema, que s'ha convertit en Trendinc Topic (TT) mundial a les 9h del matí, és a dir, amb un dels temes més comentats a la xarxa social Twitter.

La majoria dels missatges dels tuitaires, però, han girat el missatge de la portada del diari espanyol i fins i tot molts hi estan d'acord: “Tenim un problema i es diu Espanya”, “Avui l'Abc ha descobert que #tenimunproblema . Nembé. Nosaltres #tenimunasolució”, “Tenim un problema que es diu Espanya”, “Estic encantat de que els espanyols tinguin un problema. El seu problema, la nostra solució #IndependènciaJa”, “Pels espanyols Catalunya és un problema, pels catalans el problema és Espanya. Divorci imminent? #tenimunproblema i #tenimpressa”.

Altres tuitaires aprofiten la polèmica sorgida per posar-hi un toc d'humor i retocar la portada, fins i tot, amb una versió anti Loewe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.