Comunicació

Malestar a Bellreguard pel mal funcionament de la Wi-Fi municipal

El grup socialista municipal assegura que l'equip de govern vol esborrar del mapa qualsevol gestió anterior

Amb més de 600 usuaris i tractant-se de les primeres xarxes Wi-Fi gratuïtes i totalment legalitzada i autoritzada per la Comissió Nacional de Telecomunicacions d'arreu el territori valencià, el servei sotaia.net que el govern socialista va posar en marxa la legislatura passada dins de la seua aposta decidida per les noves tecnologies, comença a fallar estrepitosament.

La realitat és que després de més de dos anys de legislatura, no ha tingut lloc cap aposta per la potenciació d'un aspecte tan important com el de l'accés a l'administració electrònica, la informació digital municipal ni dels accessos a Internet, limitant-se les accions a algunes actuacions insuficients.

Durant aquest temps, l'única cosa que s'ha fet ha sigut una publicitat oficialment el servei Wi-Fi no gratuït de l'empresa que va triar la Diputació per a triar avant la generalització de les xarxes Wi-Fi per a tota la demarcació de València. Aquesta passivitat demostra que interessa més promocionar l'empresa privada abans que millorar l'existent.

Els socialistes de Bellreguard esperen la informació estadística que des de l'Ajuntament es tinga relacionada amb el nivell de penetració del servei de pagament impulsat per la Diputació i el nombre d'altes en la població, per valorar adequadament totes les variables que estan fent que el servei gratuït perda gradualment qualitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.