Comunicació

La Federació Europea de Fotografia publica els finalistes al premi d'enguany

L'alcudienc Àlvar Ruiz Nogués opta al guardó en la categoria d'Il·lustració, Art Digital i Retrat

La Federació Europea de Fotografia (FEP) ha publicat el nom dels finalistes del Premi Fotógraf de l'Any Europeu 2014 i entre els seleccionats s'hi troba l'alcudienc Àlvar Ruiz Nogués.

A més del seu nom, hi apareixen altres fotògrafs peninsulars que concursen en les categories d'il·lustració, art digital, i retrat, mentre que en els categories de paisatge, reportatge i estudiants i joves fotògrafs, no hi ha cap representant.

Un total de 500 fotògrafs professionals, procedents de 22 nacionalitats i països europeus, s'han inscrit en aquesta edició i, d'entre tots ells, el jurat qualificador ha seleccionat el nom de deu persones en cada una de les categories.

El nom dels guanyadors ses farà públic en les properes setmanes i els premis es lliuraran el 18 de setembre en la ciutat alemanya de Photokina.

El fet de trobar-se entre els nominats l'alcudienc Àlvar Ruiz, suposa un reconeixement a una tasca professional a la recerca de l'excel·lència i la més alta qualitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia