Comunicació

‘El Intermedio' registra dades històriques amb el post 9-N

Wyoming aconsegueix una quota mitjana superior en sis punts a l'audiència de La Sexta a Catalunya

Novembre de rècord per a Wyoming. El Intermedio de La Sexta registra dades d'audiència continuades excel·lents, beneficiat per l'actualitat política, tant per la consulta catalana com pels últims escàndols del PP. Si bé el programa produït per Globomedia té més audiència al conjunt de l'Estat espanyol (un 14% de quota mitjana fins a data 13 de novembre), en el rànquing d'audiències de Catalunya, El Intermedio es col·loca també en els primers llocs (amb un 13% de quota mitjana).

L'audiència catalana s'ha incrementat la setmana del post 9-N. El dilluns 10, l'espai de Wyoming va obtenir més de 440.000 espectadors i una quota de pantalla del 13,8%. Aquesta xifra va ser superada el dimarts (463.000 espectadors i un 14%) i l'endemà, el dimecres (488.000 espectadors i un 14,7%) quan va fer el seu màxim. La setmana passada, El Intermedio va obtenir una quota de pantalla mitjana (13,6%) superior en sis punts a la quota mensual que obté La Sexta a Catalunya (7,6%).

El Intermedio no només creix d'audiència respecte a la quota de novembre. Si ho comparem amb les xifres de fa un any, el contrapunt irònic de Wyoming també ha tingut més seguiment. Els dos primers mesos de la temporada passada –de setembre a octubre– tenia una quota mitjana del 9,5%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia