Comunicació

Bocairent presenta una pàgina web per difondre l'activitat local

El portal pretén reforçar la difusió de la programació cultural entre el veïnat i els visitants

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Bocairent compta amb una nova pàgina web ( www.culturabocairent.es ) destinada a «reforçar la difusió de tot el que es fa en matèria cultural al nostre municipi»,en paraules de la titular municipal, Francesca Cabanes.

L'activació del portal culmina una idea que va començar a gestar-se ja fa un parell d'anys i està estretament vinculada «a l'actualitat per a saber què es fa en un moment concret o en els pròxims dies al nostre poble, però també amb una visió de continuïtat» respecte a les propostes més prolongades en el temps.

La web estarà també a l'abast de tots els agents locals, tant individuals com col·lectius, ja que cada associació podrà aportar continguts relacionats amb les activitats que programen.

Per això, els destinataris són tant el veïnat de Bocairent com el d'altres poblacions pròximes i els turistes que visiten la localitat «perquè les iniciatives culturals poden ser un complement idoni a la resta d'atractius del municipi», al mateix temps que “eunir en un espai únic una visió conjunta del món cultural local ofereix una imatge d'iniciativa, de dinamisme, que pot convertir-se en un valor afegit per a reforçar el nostre poble com a destinació d'oci, serveis i turisme», tal i com va explicar la regidora de Cultura durant la presentació.

Xavi Puertes, membre de l'estudi Claugràfica encarregat de la producció del portal, va ressaltar l'aposta per un disseny «clar i senzill». Igualment, Puertes va desgranar els continguts de la web secció per secció davant una ampla representació de la majoria d'associacions que integren el Consell Municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia