Comunicació

Lleida completa el diari nacional per edicions

Amb l'edició de Lleida, El Punt Avui culmina el seu desplegament a tot el Principat

El diari oferirà als ciutadans de Ponent i el Pirineu la informació més rellevant del dia a dia al seu territori

Amb l'obertura de l'edició de Lleida, El Punt Avui completa el seu desplegament territorial a tot el territori del Principat. El diari oferirà cada dia 8 pàgines d'informació sobre la ciutat de Lleida, les comarques de Ponent i el Pirineu i la Franja de Ponent, que inclouen la informació més rellevant del dia, reportatges sobre propostes culturals i d'oci a les terres de Lleida i l'agenda d'activitats.

La delegació la formen un equip de periodistes amb una ampla experiència en periodisme de proximitat i que coneixen bé el territori, així com un equip comercial que oferirà a les empreses de les terres de Lleida la possibilitat de fer-se més visibles a través de les pàgines del diari, tant a les mateixes terres de Ponent, com també obrint la possibilitat d'anunciar-se a la resta de Catalunya a través de les altres edicions i productes del diari.

No és una iniciativa improvisada. Des del seu naixement, el 1976, el diari Avui ha tingut Lleida com un territori clau dins de la seva voluntat de cobrir informativament el conjunt del país, fruit de la qual manté a Lleida un important i fidel gros de lectors i subscriptors. Paral·lelament, quan a mitjan anys noranta el diari El Punt va començar
la seva expansió fora de les comarques gironines (amb successives edicions als següents, al Barcelonès Nord, Tarragona i el Maresme, el Vallès, el Penedès i la ciutat de Barcelona), ja tenia com a objectiu final l'arribada a Lleida. El 2008 El Punt va enviar un equip periodístic i comercial per preparar el projecte.

Amb la unió de les capçaleres d'El Punt i l'Avui, el 2011, els dos equips es van fusionar i són l'embrió de l'edició que avui veu la llum i que posarà a l'abast dels ciutadans de Lleida, el conjunt de Ponent i el Pirineu la informació més rellevant del dia a dia al conjunt del territori.

LES FRASES

El diari oferirà 8 pàgines d'informació cada dia sobre la ciutat de Lleida, les comarques de Ponent i el Pirineu i la Franja de Ponent
La formen un equip de periodistes amb una ampla experiència en periodisme de proximitat i que coneixen bé el territori
L'equip comercial oferirà a les empreses de Lleida la possibilitat de fer-se més visibles tant a les comarques de Ponent com al conjunt del país


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia