Comunicació

La CCMA aprovarà aquest dilluns el cessament de Fèlix Riera com a director de Catalunya Ràdio

El president, Brauli Duart, li va comunicar la decisió dilluns passat

El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) té previst aprovar aquest dilluns el cessament de Fèlix Riera com a director de Catalunya Ràdio. El president de la CCMA, Brauli Duart, li va comunicar a Riera aquesta decisió en una conversa dilluns passat, segons han confirmat fonts de la Corporació. Tot i que la sortida de Riera és imminent no hi ha per ara cap nom sobre la taula per a substituir-lo en el càrrec. Riera, militant d'Unió Democràtica, es va incorporar a la direcció de Catalunya Ràdio el maig del 2012.

Segons ha informat aquest diumenge El Periòdico Brauli Duart hauria demanat a Fèlix Riera la dimissió voluntària però aquest s'hi hauria oposat i posteriorment Duart li hauria comunicat que es procediria a la seva destitució en un consell extraordinari, aquest dilluns.

El cessament de Riera es produeix després de la incorporació de Rita Marzoa com a nova consellera de la CCMA en representació d'ERC, uns canvis, que arriben coincidint amb la ruptura entre Unió i CDC i la confluència de CDC amb ERC de cara al 27-S.

Des del punt de vista empresarial, el cessament de Fèlix Riera arriba en un moment de transformació interna i unificació d'estructures dels mitjans que integren la Corporació, que inclou la fusió de diverses àrees i departaments, expliquen des de la CCMA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia