Comunicació

La Mesav i el Comité d'Empresa urgeixen el Consell a una solució eficaç per a RTVV

Recorden que és una eina imprescindible per a fer realitat el dret fonamental a la informació dels ciutadans

La Mesav (Mesa sectorial de l'audiovisual valencià) i el comité d'empresa de RTVV consideren fonamental la recuperació del servei públic de ràdio i televisió per a millorar la qualitat democràtica dels valencians. Així ho asseguren en un comunicat des del sindicat CCOO en què consideren que “el poble valencià té el dret a recuperar, amb la màxima celeritat, uns mitjans de comunicació, públics, de qualitat, igualitaris, plurals i en la nostra llengua”. Ambdós col·lectius subratllen que RTVV és una eina imprescindible per a fer realitat el dret fonamental a la informació dels ciutadans que recull la Constitució espanyola i la Carta dels Drets Universals.

Per tot això, urgeixen el govern valencià, “en un termini immediat de temps”, a treballar per una solució política eficaç. “La Mesav i el comité d'empresa mostrem la nostra predisposició màxima a negociar i buscar la millor via possible per recuperar el servei públic de ràdio i televisió dels valencians”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.