Comunicació

L'Espluga tanca un acord per a la gestió de la ràdio

Els tres grups amb representació a l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà),CiU, Som Espluga-AM i Candidatura de Progrés, junt amb l'actual equip de l'Espluga FM Ràdio, han arribat a un acord per definir el nou model de gestió que ha d'assegurar la viabilitat i continuïtat de l'emissora. L'Espluga FM Ràdio va aturar el 29 de juny la cobertura a causa, entre altres problemes, de la dimissió del cap del departament tècnic, a la petició de la cap d'informatius de no exercir les seves funcions i de fets que van portar l'emissora, segons els l'equip, “a una situació d'ingovernabilitat”.

Després de dos mesos de negociacions s'ha arribat a un acord entre les parts que recull la naturalesa de l'emissora, les normes reguladores i la legalització del projecte, després de trenta anys d'existència, amb la creació un nou organisme municipal de gestió i control. Al mateix temps, es regularitzarà l'equip, que estarà format per professionals, voluntaris i col·laboradors, a més dels funcionaris municipals.

En el ple municipal de l'Espluga d'ahir ja estava prevista l'aprovació de les normes reguladores de l'organisme de gestió i control de l'emissora municipal de ràdio. Posteriorment es procedirà a constituir el nou consell d'administració, que nomenarà els càrrecs de l'equip directiu de l'emissora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia