Comunicació

La revista «Saó» radiografia l'educació valenciana

Sempre atenta a l'actualitat del país, la revista analitza en el seu últim número la situació de l'educació valenciana, que viu un punt d'inflexió després del canvi polític del passat maig.

No és cap secret que és el sector de l'educació un dels més delicats per a qualsevol govern: Si hi ha una idea en la qual sembla que totes les persones, partits polítics inclosos, estan d'acord és aquella que diu que l'educació és fonamental per al desenvolupament personal i global d'una societat.

Amb aquestes circumstàncies, el monogràfic que li dedica «Saó» aquest mes es fa imprescindible.

L'entrevista amb el conseller Vicent Marzà és el plat fort d'un quadern, coordinat per Rosendo Pou, que també inclou cinc articles per a completar el panorama educatiu valencià des de la primària a la universitat.

Són “Respecte, per què?” de Teresa Vicedo, “Els mestres de hui en dia”, de Sergi Joares Tarín, “L'educació secundària: la pell de la formació acadèmica cap a la maduresa i el pensament lliure” deMercè Durà, el clarivident “Fa falta Bolonya?”, de Joé Miró Julià i, finalment, “L'espai de l'educació universitària”, de Juan Antonio Poce Fatou.

El número es completa amb l'acostumat repàs a l'actualitat sociocultural valenciana, on destaca l'entrevista al president de Les Corts, Enric Morera, o l'article d'Andreu Escrivà sobre l'educació ambiental, entre altres. La portada és obra de l'il·lustrador valencià Ricardo Díaz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia