Comunicació

Mirada matinal i territorial

El Punt Avui TV estrena demà ‘Ben trobats', magazín de 10 a 12 h amb el valor afegit de l'actualitat de proximitat

Coproduïda amb La Xarxa de Comunicació Local, s'emetrà també per 25 televisions

La mirada territorial és el valor afegit que aportarà, a partir de demà dilluns, Ben trobats , el nou magazín matinal que estrena El Punt Avui TV , a partir de les deu del matí i fins a les dotze del migdia, i s'emetrà de dilluns a divendres en directe. Al llarg de dues hores, el programa inclourà seccions i espais de divulgació, servei i conversa, però també entreteniment. El magazín, una coproducció amb la Xarxa de Comunicació Local, es realitza des dels estudis d'El Punt Avui TV a Sant Just Desvern i es podrà veure a tot el país a través de 25 cadenes locals.

Ben trobats té com a objectiu apropar la realitat de les comarques catalanes a l'àrea metropolitana. Dirigit per Clara Tena, fins ara cap d'informatius de Canal Terres de l'Ebre, el nou magazín matinal fa una aposta pel territori, “que no vol dir ser localista”, aclareix la periodista ebrenca. I posa alguns exemples: “Si parlem de gastronomia, ens fixarem en productes de Denominació d'Origen (DO), el primer dia parlarem de la clementina d'Alcanar; o en la secció de reivindicacions socials de les dones, podem fer una connexió amb Canal Reus TV per unes jornades que s'hi estiguin fent.”

Aquesta mirada territorial s'explicita també amb l'aposta pels periodistes dels mitjans de proximitat. “Estem avesats que siguin periodistes de fora els que ens expliquin el territori; nosaltres apostem pels periodistes del territori que donin el seu punt de vista”, assenyala Clara Tena. La periodista estarà acompanyada, doncs, per un equip de professionals dels canals locals: Clara Armengol (Vallès Oriental TV); Carles Cortés (TAC12); Albert Brosa (Olot Televisió), Elisabeth López (Canal Reus TV), David Mir (Banyoles TV), Jaume Borja (Canal Terres de l'Ebre) i Ares Escribà (Lleida TV).

Ben trobats començarà amb una entrevista que realitzarà Clara Tena, que no serà de temàtica política, sinó que són històries de vida. El primer convidat serà Jaume Sanllorente, impulsor de Sonrisas de Bombay . L'entrevista enllaçarà amb una tertúlia diària d'uns vint minuts que cada dia moderarà un periodista d'una tele local. La tertúlia es diferencia per ser temàtica: dilluns es tractarà de l'actualitat, “també per reprendre el que hagi passat el cap de setmana”. La tertúlia de dimarts versarà d'economia domèstica i dimecres, del paper de la dona a la societat. Dijous serà el torn de la crònica social i divendres, un cara a cara d'un tema en concret. Una altra de les seccions diàries és un espai de salut vital en el sentit més ampli, ja que abordarà diverses qüestions sobre benestar emocional i personal. La secció tindrà un nutricionista, un especialista en salut física, un coach i una sexòloga. El periodista i sotsdirector del programa, David de Dios conduirà aquesta secció. L'entreteniment és també una peça vertebradora de qualsevol magazín. Ben trobats inclourà un espai presentat per Carles Cortés i David Mir, que repassarà l'actualitat a les xarxes socials en clau d'humor. També es farà ressò de les pífies a les teles locals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia