Comunicació

Comencen els càstings gironins del primer ‘reality' de les teles locals

TV Girona convoca els participants a l'Espai Gironès aquest dijous a les dotze del migdia, Olot TV farà el programa dissabte que ve i TV Ripollès, el dimarts 9

El meu poble és el millor. Un bon amfitrió ha de transmetre aquesta idea als forasters a través del domini de la història local i l'anecdotari de la vila. És una de les característiques que han de complir els participants en el càsting de Joc d'amfitrions , el primer reality que posen en marxa dotze televisions de proximitat del país en coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local i que s'emetrà a finals de juny.

TV Girona comença els càstings territorials gironins demà dijous. Ha convocat la dotzena d'inscrits a l'Espai Gironès a les dotze del migdia, davant dels cinemes Odeón, on es gravarà el programa. En aquest cas, els participants provenen del Gironès i la Selva. Un jurat decidirà qui és el representant de TV Girona al programa. L'actriu Vicenta N'Dongo i el director de Joc d'amfitrions, Santi Suárez, formen part del jurat itinerant que es desplaçarà per tot Catalunya. A més, aquest jurat inclourà una persona reconeguda en l'àmbit local que canviarà a cada càsting. En el cas de TV Girona, és el director de Temporada Alta, Salvador Sunyer.

Olot TV ha convocat els participants dissabte que ve a la plaça Mercat d'Olot en una gravació que es preveu que s'allargui tres hores, de les deu a la una del migdia. Al mateix lloc hi ha la presentació de l'XI Fira del Fajol i, segons destaquen des d'Olot TV, “l'objectiu és retroalimentar-se i crear ambient”, per això s'ha escollit un emplaçament obert. El membre del jurat local serà el periodista olotí Josep Puigbó. Hi ha una quinzena d'inscrits representatius de pobles garrotxins, amb perfils diferents, “des de persones que no han fet mai res a càmera fins a gent vinculada a la dansa i la música, i personatges entranyables de la comarca, com Palmira Collell ”.

A TV Ripollès el càsting es gravarà el dimarts dia 9 a les quatre de la tarda a la sala polivalent Eudald Graells, i la quinzena d'inscrits també representen la comarca fent d'amfitrions de Ripoll, Ribes de Freser, Sant Joan de les Abadesses, entre altres. El membre del jurat local serà el tenor ripollès Jordi Galán , que el 2013 va participar en el programa La voz, de Tele 5. Des de TV Ripollès destaquen que és molt important “la interacció dels participants amb el públic de la sala”.

Els candidats tindran dos minuts per guanyar-se el jurat. Durant aquest temps, hauran de demostrar de manera divertida i desvergonyida que són el millor amfitrió del poble o ciutat que representen.

LA XIFRA

12
concursants
sortiran dels càstings territorials. Les inscripcions es poden fer al web www.jocdamfitrions.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia