L'Ajuntament de Parets del Vallès denuncia una emissora pirata per interferències

L'Ajuntament de Parets del Vallès ha denunciat davant del Ministeri d'Indústria, el CAC i la Generalitat de Catalunya les interferències que produeix, des de la setmana passada, una emissora que ofereix el servei de vidència i tarot les 24 hores del dia. ÉXITO RADIO, que no disposa d'autorització per emetre a la freqüència 107.2 de la FM, la mateixa que sí que té autoritzada RAP 107, emet des del cim del Tibidabo i produeix interferències en diferents sectors de la població de Parets.

RAP 107 FM ja ha comunicat a les administracions competents aquesta situació i ha demanat que actuïn amb la màxima celeritat. L'emissora també comunica als seus oients que si no poden rebre el senyal en bones condicions, es posin en contacte amb RAP107 a través del telèfon 93 573 81 81. Una de les alternatives per sintonitzar l'emissora municipal és a través de les emissions online que es fan per internet en el web www.rap107.fm.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.