Comunicació

Viure al País en català aquest diumenge

El programa de France3 integra reportatges a Catalunya Nord, Cerdanya i Tarragonès

L'edició d'aquest diumenge del programa en català de France3 serà presentada per Joan Lopez des del Domaine Lafarge a prop de Canet de Rosselló. D'aquest vinyar restaurat i ampliat, més d'un milió d'ampolles són produïdes i 80% són venudes arreu del món.

Entre els temes tractats en el magazine realitzat per Amic Bedel, destaca un reportatge sobre el parc Bir Hakeim, el principal espai verd de Perpinyà de sis hectàrees, que serà remodelat fins al 2018. El projecte, realitzat amb concertació amb els habitants del barri Wilson, tindrà un centenar d'arbres novament plantats.

Els altres reportatges tracten de temes fora de Catalunya Nord comun retrat de l'estació cerdana d'Aransa especialitzada en esquí nòrdic la gestió de la qual ha estat represa pels habitants del municipi i que fa viure tot el poble amb més de 4000 forfets venuts l'any passat.

Finalment, i per celebrar Pasqües, l'emissió ens farà conèixer un dels últims fabricants de palmes de Catalunya situat a La Vilella Baixa, un poblet del camp de Tarragona. En el seu taller, Joan Viaplana, representant la quarta generació de fabricants, produeix palmes i palmons per Catalunya, però també exporta cap a Alemanya, Itàlia i Estats-Units.

France3 - Diumenge 6 de març a 11h00.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia