Comunicació

Terra d'acollida i èxit

TV3 estrena diumenge la docusèrie ‘Arrelats', un viatge als orígens dels protagonistes i a com Catalunya ha marcat la seva trajectòria

Ernest Folch hi conversarà per fer un retrat col·lectiu i mostrar històries personals

TV3 proposa a partir de diumenge un nou viatge. Acabada la temporada d'Afers exteriors amb Miquel Calçada, la cadena catalana estrena la docusèrie Arrelats , en què el periodista i editor Ernest Folch acompanya els protagonistes, dotze professionals capdavanters en el seu àmbit, a la terra on van néixer, a la recerca dels seus orígens. A través de converses properes i reveladores, es descobreix de quina manera els orígens han incidit en la seva trajectòria i com Catalunya ha redibuixat el seu camí professional. “No hauria estat escriptor si m'hagués quedat aquí”, diu Javier Cercas, d'origen extremeny, en un moment del vídeo promocional d'Arrelats, referint-se al seu poble, 'Ibahernando.

La sèrie, de dotze episodis, es proposa demostrar que “Catalunya no és només una bona terra d'acollida, sinó també un lloc on han pogut desenvolupar de manera molt competitiva la seva tasca professional”, segons va explicar Ernest Folch ahir en la presentació del programa. És, per tant, un retrat col·lectiu, però, a més, una oportunitat per descobrir històries personals, facetes desconegudes. Amb Arrelats es vol també reflexionar sobre la complexitat de conceptes com ara arrels i identitat. L'actriu Mònica López, nascuda a Gran Canària, és la protagonista del primer episodi, que s'emetrà després del 30 minuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia