Comunicació

Mor el periodista i escriptor Julià Peiró

Presentava a El Punt Avui TV el programa de reportatges sobre gastronomia i cultura ‘Viure cada dia‘

Es va fer molt conegut als anys 80 pel programa ‘La casa dels famosos' de TV3

El periodista i escriptor Julià Peiró (nascut el 1938), ha mort com a conseqüència d'una llarga malaltia. Peiró conduïa en l'actualitat el programa Viure cada dia d'El Punt Avui TV, l'últim capítol del qual es va emetre dissabte passat i podeu recuperar aquí.

El periodista es va fer molt popular als anys 80 amb el programa de TV3 La casa dels famosos, en què va poder endinsar-se i mostrar als espectadors les cases de personatges com Sara Montiel, Xavier Cugat, Bárbara Rey i molts d'altres.

A TV3 també va ser molt conegut als inicis de la televisió pública catalana en encarregar-se de fer les cròniques dels actes nocturns.. També va fer reportatges de moda i cultura, i va publicar diversos llibres com ara Anys de pit i cuixa, una crònica golfa de la transició, guies de restaurants i dues biografies sobre la història de la senyora Rius, la popular madame de Barcelona. L'últim que va publicar va ser l'any passat, sota el nom Redescobrint comerços i comerciants dels barris de Sants-Montjuïc. . Peiró també havia estat fotògraf i havia escrit reportatges per a diversos diaris i revistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia