Comunicació

L'informatiu de les teles gironines amplia horari

L'informatiu Al dia Comarques de Girona s'amplia a partir de demà dilluns amb una nova edició en horari de migdia: de dilluns a divendres, a les 14.30 h. Tres anys i mig després de l'inici d'aquesta aposta informativa –que van impulsar TV Girona , Olot TV , TV Ripollès i TV Costa Brava amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local – les televisions de proximitat de les comarques de Girona han decidit fer un nou pas i produir l'edició del migdia, que se suma a l'edició del vespre que s'emet de dilluns a diumenge, a les 22.30 h. L'informatiu, que s'ha convertit en un espai de referència a la demarcació, explica l'actualitat del territori a partir de la feina conjunta de les redaccions dels canals gironins. A banda de les cadenes que van iniciar el projecte, el 2013, s'hi han afegit també Banyoles TV, Empordà TV i Canal 10 .

Aquesta línia de col·laboració conjunta dels canals gironins també s'ha traslladat al programa esportiu Actual Esports, que s'emet setmanalment. Al dia Comarques de Girona és un format informatiu sense presentador, de 25 minuts de durada, i reuneix de mitjana una quinzena de notícies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia