Comunicació

El foraster, a Madrid

Més de sis milions d'habitants. I la majoria, forasters, gent vinguda de tot arreu que ha quedat atrapada per Madrid. Quim Masferrer va visitar durant tres dies la capital d'Espanya i el resultat del seu periple es podrà veure avui en l'especial Forasters a Madrid (TV3,
22.40 h). El viatge servirà per conèixer com són els madrilenys però també, de retruc, com som els catalans, tant els que s'han quedat a Madrid com els que viuen a Catalunya.

El foraster escoltarà les experiències dels forasters catalans a Madrid. Entrevistarà cares conegudes, com ara el corresponsal de TV3 a Madrid, Josep Capella, que fa vint anys que hi està instal·lat, o el periodista Carles Francino, que en fa deu que treballa a la Cadena Ser. Però el ventall de catalans a Madrid és amplíssim: Masferrer parlarà amb la Mercè, que fa 47 anys que hi viu, i encara s'enyora del país, o en Toni, que només d'arribar-hi es va canviar el nom i la manera de vestir.

Quim Masferrer va visitar Madrid en una setmana molt especial: durant els partits de tornada dels quarts de final de la Champions, quan el Madrid va remuntar un 0-2 al Wolfsburg i el Barça va ser incapaç de superar l'Athletic de Madrid. El primer partit, el va viure entre madrilenys; al pis s'organitza un debat sobre la unitat d'Espanya. I, l'eliminació del Barça, la va viure a la redacció del diari Marca. El monòleg final serà al Teatro Calderón, ple amb 700 catalans; molts, acompanyats dels madrilenys que els han acollit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia