Comunicació

Comunicació

Albert Om torna a RAC1 per presentar un programa diari

L'espai encara no té nom i no serà ni un informatiu ni un programa d'esports

RAC1 ha anunciat aquest dimecres el retorn del periodista Albert Om a la graella diària després de dotze anys per fer-se càrrec d'un programa diari, entre les set i les nou del vespre. Segons ha explicat Om, l'espai encara no té nom definitiu però ha avançat que no serà ni un informatiu ni un programa d'esports. “Parlarem d'històries, de persones, de vida, de carrer, que aparegui gent que no apareix durant el dia, fer un programa amb ritme, humà, proper i amb molta participació”, ha assenyalat. Om ja havia presentat anteriorment 'Dies tontos', durant l'estiu del 2000, i posteriorment es va fer càrrec de 'L'hora del pati', que va estar quatre anys en antena. Abans d'anunciar-se el seu fitxatge per RAC1, Om va negociar la seva incorporació a Catalunya Ràdio.

Om ha comentat en declaracions a RAC1 que la seva proposta és que a partir de les set del vespre, quan molta gent finalitza la seva jornada laboral, també s'acabi amb la jornada informativa i es doni pas a un “trencament”. “És aquell moment del dia en què sembla que el dia s'acaba però encara poden passar moltes coses i segurament algunes de les millors” ha afegit Om, que percep que la radio amb dotze anys “ha canviat molt”.

El periodista osonenc ha confirmat que tenia altres ofertes radiofòniques i televisives. Una d'elles, va ser de Catalunya Ràdio, però el seu fitxatge no va arribar a bon port després que el Consell de Govern no respongués la proposta que va fer el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, perquè donés el vistiplau a la seva incorporació. Gordillo va enviar aleshores una carta als membres del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), en què lamentava el seu “desintères” la contractació d'Om, mentre que el comitè d'empresa de l'emissora va demanar la dimissió dels dirigents de la corporació i va denunciar “interferències polítiques i interessos partidistes” a l'hora d'elaborar la graella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia