Comunicació

Samsung respon a #androidcatalà: els mòbils inclouran el català

La resposta a la xarxa no s'ha fet esperar i els dispositius incorporaran les llengües cooficials en els seus terminals

La campanya engegada a Twitter pel blog EbreAndroid ha obtingut ja resultats

La campanya engegada al Twitter amb l'etiqueta #androidcatalà que tenia com a finalitat pressionar Samsung Espanya per a què inclogués el català en el seus dispositius mòbils, ja ha obtingut els seus fruïts. I es que Samsung ha respost a aquesta iniciativa, engegada pel blog EbreAndroid, i ha assegurat que estan treballant per incloure les llengües cooficials en els seus dispositius, entre elles, el català.

Després de la pressió iniciada pel blog, seguida per una campanya engegada a Twitter que també ha comptat amb el suport de la Plataforma per la Llengua, la resposta a la xarxa no s'ha fet esperar, i els mòbils inclouran el català en els seus terminals.

EbreAndroid ha celebrat la decisió i ha subratllat que la campanya continuarà, ja que tenen pensat estendre la iniciativa per a què totes les marques l'incorporin, no només Samsung. Una lluita per exigir el català a tots els smartphones, que persegueix incloure el català també a HTC, Motorola, ZTE i Huawei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.