Comunicació

Saül Gordillo, nou director de Catalunya Ràdio

El president de la CCMA proposarà demà el nomenament del periodista

El periodista Saül Gordillo serà proposat demà com a nou director de Catalunya Ràdio pel president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, segons informa El Periódico de Catalunya.

La direcció de Catalunya Ràdio estava vacant des del juliol de l'any passat, quan Fèlix Riera, militant d'Unió, va ser destituït pel consell de la CCMA a dos mesos de les eleccions autonòmiques del 27-S per “canvis empresarials de la Corporació”.

El Periódico de Catalunya recorda que Gordillo es va incorporar a aquest mitjà de comunicació com a consultor en matèria de social media al setembre del 2011, funció que ha realitzat de forma simultània amb la de comentarista polític del diari.

Saül Gordillo (Calella, 1972) ha estat un dels impulsors del domini .cat, va ser fundador del portal Poliblocs i va ser director de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) entre el 2007 i el 2011. Anteriorment, havia treballat al diari El Punt, rotatiu del qual va ser redactor en cap.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia