dansa

festival de dansa

L’Agitart posa en moviment Figueres

La quarta edició del festival se celebrarà del 6 al 9 de juliol

Un any més, i ja en són quatre, Figueres es mou del jazz a la dansa. La capital alt-empordanesa deixa la música per donar pas a les arts del moviment amb la celebració del festival Agitart, que, del 6 al 9 de juliol, convertirà la ciutat en l’escenari d’espectacles de carrer i exposicions. La quarta edició d’aquest esdeveniment cultural presentarà més d’una desena de companyies nacionals i internacionals. El festival combinarà espais interiors i exteriors i, com a novetat, s’incorpora a diverses entitats culturals, entre les quals, La Red Acieloabierto, la Plataforma Arts de Carrer i el segell EFFE.

De la trentena de propostes, destaquen les actuacions dels catalanoanglesos Humanhood i el seu Nomadis –l’espectacle inaugural– i l’alemanya Julia Maria Koch, que evoca el drama dels refugiats. Els irlandesos Rob Heaslip i Laura Murphy, els israelians Roni Rotem i Michael Rotman, els mexicans César Ibarra i Daniela Vázquez, l’anglès James Wilton, la companyia madrilenya Sharon Fridman, els francesos Dikie Istorii i els catalans Quim Bigas i Roser Lopez Espinosa són només alguns dels noms propis destacats d’una programació que està recollida al web www.agitartcompanyia.com/ca/ .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia