cultura

música

concert

Nito, Pep i Txell, ‘#enCantats' a Salt

Nito Figueras, Pep Poblet i Txell Sust presenten avui en un concert gratuït a Les Bernardes el seu disc de versions

El pianista saltenc Nito Figueras i el saxofonista Pep Poblet ja fa temps que formen un tàndem ben sincronitzat, com ha quedat demostrat en discos com ara Versió original (2013) i Elles (2015). En aquest darrer treball una de les veus convidades va ser la cantant Txell Sust, que va interpretar una versió de Billie Jean, de Michael Jackson. Ara, Nito Figueras, Pep Poblet i Txell Sust han enregistrat tot un disc, #enCantats (CK Music), que avui presentaran en un concert gratuït a l'auditori de Les Bernardes de Salt (20.30 h), per completar la “trilogia de presentacions” començada el 24 de març a L'Atlàntida de Vic –on Figueras i Poblet van enregistrar en directe el seu primer disc en comú i on sempre han presentat els seus treballs, juntament amb l'auditori saltenc– i continuada dimecres passat a la sala Luz de Gas de Barcelona.

#enCantats, enregistrat i mesclat al Soundclub Studio de Salt per Lluís Costa, inclou deu versions de temes d'estils ben diferents cantats inicialment per homes que, a partir dels arranjaments de Figueras, han donat com a resultat “una diversitat d'estils que ja no concorden amb els estils originals”. Aquesta mutació s'accentua amb una gran veu de dona, la de Txell Sust, que dona una nova dimensió a clàssics de Michael Jackson (Man in the mirror), Supertramp (The logical song), Stevie Wonder (Isn't she lovely), Billy Joel (Just the way you are), Eric Clapton (Tears in Heaven) i Queen (I want to break free), però també de Pau Riba (Noia de porcellana) i grups catalans com ara Gossos (Corren) i Blaumut (Pa amb oli i sal), sense oblidar José Luis Perales (Un velero llamado Libertad). El disc es tanca amb la instrumental El cant dels ocells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic