Cinema

‘Como la espuma’, una orgia romàntica

“Atraure l’espectador amb la paraula orgia i enfrontar-lo a una sèrie d’històries romàntiques, naïfs, innocents, gairebé infantils.” Aquest era el punt de partida de la comèdia romàntica (i molt poc eròtica) Como la espuma, estrenada ahir als cinemes. Ho explicava a El Punt Avui el director Roberto Pérez Toledo (Lanzarote, 1978), que “ja havia experimentat una cosa similar al teatre i veia moltes possibilitats cinematogràfiques en aquest contrast entre els gemecs sexuals i les palpitacions per motius molt diferents”.

Guionista prolífic i director de nombrosos curts i un parell de llargmetratges, Roberto Pérez Toledo disposa en aquesta pel·lícula coral d’un ampli elenc d’actors joves, coneguts sobretot per la televisió, entre els quals hi ha Sara Sálamo, Diego Martínez, Diego San José i María Cotiello.

El director diu que “el sexe és la premissa, la clovella del film, però decebrà a qui només hi busqui això”. En canvi, molta gent “hi trobarà històries amb les quals es pot identificar”, repartides a parts iguals entre homosexuals i heterosexuals. “Gairebé estava implícit a idea de base, en un grup de personatges en un context així, inevitablement hi brota la diversitat. Hauria estat molt estrany parlar només d’heterosexuals.”La fragilitat de l’espuma del títol funciona com a metàfora: “Hi ha una idea que es repeteix tota la pel·lícula que és que has de viure el moment perquè no saps què passarà. Com diu un dels personatges, «el que tenim ara és l’únic de veritat, demà ja no sabem si ens estimarem»”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Como la espuma

«Como la espuma»

Gènere: Comèdia
Direcció: Roberto Pérez Toledo.
Intèrprets: Sara Sálamo, Diego Martínez, Nacho San José, Carlo d''Ursi, Javier Ballesteros.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia