cultura

Itaca band a Enderrock TV

L’explosió d’Itaca Band passa per Enderrock TV

  • VÍDEO: Itaca Band a Enderrock TV. Pol Asensi

El mes d’abril Itaca Band van treure a la llum el seu quart disc de rock i mestissatge, sota el títol d’Explosiva. La fusió rockera de la banda ve acompanyada de lletres combatives i esperançadores.

Amb el segon i tercer disc, Rema i Temerario, Itaca Band van aconseguir un espai important dins l’escena musical actual. Pere Mercader, pianista i compositor del grup explica que “ens vam plantejar d’on veníem i on volíem anar” abans de començar la gravació del nou disc, “però vam arribar a la conclusió de fer el que ens venia de gust en aquell moment, sense pensar si seria millor o pitjor que l’anterior”. Albert Garcia, cantant de la banda, afegeix que “al final és la gent qui fa que hi hagi cançons més escoltades. Nosaltres hi posem totes les ganes i coneixements”.

Entre les 12 noves cançons d’aquest disc, hi ha títols com A vivirlo, Radiclamente optimista, L’endemà o Los de abajo. Itaca Band també ha estrenat el videoclip d’Ahora y aquí. Aquest videoclip ha estat gravat al Japó, durant la gira de concerts que hi van fer l’any passat. Mercader explica “La intenció era fer un vídeo-resum del viatge, però al Japó va néixer la cançó i vam decidir allà mateix gravar el videoclip”.

Els propers concerts d’Itaca Band són el dia de la revetlla de Sant Joan al festival Itaca de l’Estartit, l’endemà a Palamós o l’1 de juliol al Canet Rock. Durant aquesta gira Itaca Band també viatjaran al Nepal. Serà els dies 21 i 22 de juliol a Katmandú. Albert Garcia explica que “hi haurà un contrast entre una gira i l’altra: del Japó, que és el país més ric d’Àsia, al més pobre. Hi anem a conèixer, aprendre i compartir experiències”

Aquest mes Itaca Band són els protagonistes de la portada de la revista Enderrock. Avui a l’Enderrock TV d’El Punt Avui Televisió interpreten en acústic la cançó Un nou element.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia