cultura

Itaca band a Enderrock TV

L’explosió d’Itaca Band passa per Enderrock TV

  • VÍDEO: Itaca Band a Enderrock TV. Pol Asensi

El mes d’abril Itaca Band van treure a la llum el seu quart disc de rock i mestissatge, sota el títol d’Explosiva. La fusió rockera de la banda ve acompanyada de lletres combatives i esperançadores.

Amb el segon i tercer disc, Rema i Temerario, Itaca Band van aconseguir un espai important dins l’escena musical actual. Pere Mercader, pianista i compositor del grup explica que “ens vam plantejar d’on veníem i on volíem anar” abans de començar la gravació del nou disc, “però vam arribar a la conclusió de fer el que ens venia de gust en aquell moment, sense pensar si seria millor o pitjor que l’anterior”. Albert Garcia, cantant de la banda, afegeix que “al final és la gent qui fa que hi hagi cançons més escoltades. Nosaltres hi posem totes les ganes i coneixements”.

Entre les 12 noves cançons d’aquest disc, hi ha títols com A vivirlo, Radiclamente optimista, L’endemà o Los de abajo. Itaca Band també ha estrenat el videoclip d’Ahora y aquí. Aquest videoclip ha estat gravat al Japó, durant la gira de concerts que hi van fer l’any passat. Mercader explica “La intenció era fer un vídeo-resum del viatge, però al Japó va néixer la cançó i vam decidir allà mateix gravar el videoclip”.

Els propers concerts d’Itaca Band són el dia de la revetlla de Sant Joan al festival Itaca de l’Estartit, l’endemà a Palamós o l’1 de juliol al Canet Rock. Durant aquesta gira Itaca Band també viatjaran al Nepal. Serà els dies 21 i 22 de juliol a Katmandú. Albert Garcia explica que “hi haurà un contrast entre una gira i l’altra: del Japó, que és el país més ric d’Àsia, al més pobre. Hi anem a conèixer, aprendre i compartir experiències”

Aquest mes Itaca Band són els protagonistes de la portada de la revista Enderrock. Avui a l’Enderrock TV d’El Punt Avui Televisió interpreten en acústic la cançó Un nou element.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

El FEMJazz! tornarà a tenir la Draga com a escenari principal en la 30a edició

banyoles
Cinema

Cate Blanchett rebrà un Premi Donostia al Festival de Sant Sebastià

Sant Sebastià
ÒPERA

La directora Emma Dante castiga el ‘bullying’ a ‘La cenerentola’ de Rossini

BARCELONA
cinema

Pablo La Parra Pérez, nou director de la Filmoteca de Catalunya

Barcelona

Nou programa d’arts per quan tanqui Can Maristany

SANT CUGAT DEL VALLÈS

Un renovat Aplec de la Salut reviu la llegenda de la pesta

SABADELL
TEATRE

Chévere incorpora llenguatge per a sords i cecs a ‘Helen Keller: a muller marabilla’

BARCELONA
J.M. Codina Tobias
Novel·lista

“La felicitat fa basarda perquè mena cap a una sensació de buit”

Barcelona
música

Un infart acaba amb Steve Albini, monument del rock alternatiu

girona