Música

Espai Gironès, en acústic

L’Espai Gironès de Salt celebrarà aquest cap de setmana la segona edició de l’Espai Unplugged: dues jornades de música en directe que tindran lloc divendres i dissabte a les instal·lacions del centre comercial, amb actuacions gratuïtes de quatre artistes catalans. Aquests concerts acústics es portaran a terme en un espai que s’ha reservat a la planta principal de l’Espai Gironès.

Divendres hi actuaran Joan Masdéu (19 h) i Paula Valls (20 h), i dissabte ho faran Mazoni (19 h) i Beth (20). Masdéu, antic cantant del grup reusenc Whiskyn’s, presentarà en aquest concert els temes del seu tercer disc en solitari, Innocents, en què manté el seu gust per les bones melodies pop, ara per parlar de l’experiència de viure i la pèrdua de la innocència. La jove cantant manlleuenca Paula Valls ha confirmat que és una de les millors veus del país, dins l’àmbit de la música negra, amb el disc I am.

Pel que fa a Mazoni, aquest clàssic bisbalenc va publicar l’any passat un altre gran disc, Carn, os i tot inclòs. Després dels seus inicis a OT, Beth ha anat derivant cap a propostes més personals, amb discos com ara Família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia