Música

Fi de festa a Blanes

La tretzena edició de les Nits de Marimurtra, organitzades per la Fundació Carl Faust de Blanes, van tancar el cap de setmana passat la seva tretzena edició amb l’actuació de la seva artista més fidel: la cantant Susanna del Saz, present a totes les edicions del festival, que va presentar davant del seu públic l’espectacle Un tomb per la vida, amb el qual repassa la seva trajectòria professional. Acompanyada a l’escenari pel pianista Joan Sadurní, pel fill d’aquest músic al clarinet, i del cantant Mariano Lloberas, que ja va secundar-la en el recital de l’any passat dedicat al repertori ed Julio Iglesias, Susanna del Saz va interpretar temes com ara Ave Maria, Un rayo de sol o I will always love you, intercalant-los amb comentaris sobre la seva experiència artística.

Els quatre concerts que la Fundació Carl Faust ha programat en aquesta edició del festival han aplegat als jardins blanencs més de 850 persones, amb una assistència que globalment ha superat el 95% de l’ocupació. A més, les entrades per a tres dels quatre concerts previstos es van exhaurir, cosa que permet als organitzadors assegurar que “s’han assolit amb escreix tost els objectius marcats tant pel que fa a l’assistència i a l’impacte del festival”. La programació ha seguit la tònica d’altres anys d’oferir propostes que atreguin el gust d’un públic variat. Així doncs, a més de Susanna del Saz, han passat pel Marimurtra Tomeu Peña, Judit Nedermann i The Sey Sisters.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona