Llibres

Les biblioteques fan 54 clubs de lectura

Les biblioteques del Gironès oferiran 54 clubs de lectura el curs vinent, set més que durant el període 2018-2019. Aquestes activitats es dividiran entre els tretze equipaments bibliotecaris de la comarca que hi participen i que formen part dels municipis de Girona, Cassà de la Selva, Celrà, Llagostera, Salt, Sarrià de Ter, Sant Gregori i, com a novetat aquest any, Sant Julià de Ramis.

Les persones que estiguin interessades en alguna de les propostes s’hi poden inscriure des d’aquesta mateixa setmana a la mateixa biblioteca on vulguin assistir al club. Durant el setembre es faran les sessions de presentació d’alguns dels clubs i posteriorment començaran les primeres sessions en els dies programats.

Hi ha clubs per a tots els gustos: des d’aquells en què es comenten obres de narrativa en general fins als més especialitzats temàticament o per gènere literari (clubs de novel·la negra, de teatre, de poesia, de còmic, de premsa, de literatura i cuina, de literatura i art, de literatura i cinema, etc). També se’n poden trobar d’adreçats a joves o a nens, a persones que necessiten millorar les habilitats lectores o de la llengua en la qual està escrit el llibre i, fins i tot, de música. Per tant l’oferta és molt diversa i permet de trobar la proposta que millor s’ajusta als propis interessos. Per participar-hi, només cal inscriure’s a la biblioteca corresponent i prendre el compromís d’assistir a les reunions mensuals havent llegit el llibre proposat, que proporciona la mateixa biblioteca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

EQUIPAMENTS

Barcelona aprova la llicència d’obres a la futura Biblioteca Pública de l’Estat

barcelona
música

Chucho Valdés & Arturo Sandoval i Charles Lloyd, al Sea Jazz l’Estartit

l’estartit

Barcelona, paisatge i personatge

Barcelona
solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona
cinema

J. A. Bayona serà membre del jurat del 77è Festival de Canes

BARCELONA
porqueres

La Principal de Porqueres tindrà una placa al parc Manel Saderra i Puigferrer

porqueres
música

Billie Eilish actuarà al Palau Sant Jordi el 14 i el 15 de juny de 2025

barcelona
comic barcelona

A la recerca de nous lectors de còmic

Barcelona
Crítica
música

Incògnites del Misteri

GIRONA