Música

Flamenco Standards obre el 13è Jazz Olot

Flamenco Standards oferirà dissabte vinent, 18 de gener, el concert inaugural de 13è cicle Jazz Olot , que inclourà altres dos concerts fins al març, a la sala El Torín (22 h).

Flamenco Standards és un quartet format per músics amb molta pràctica en les connexions entre flamenc i jazz: Marc Miralta, bateria; Rycardo Moreno, guitarra; Enrique Rodríguez, trompeta i fiscorn, i Martín Leiton, que substitueix Pablo Martín Caminero, el contrabaixista que va participar en la gravació del disc Flamenco Standards Vol. 1 , publicat l’any passat. El disc inclou, per exemple, una relectura de La leyenda del tiempo, el clàssic de Camarón inspirat per Lorca; les Alegrías del Río de la Plata, compostes pel percussionista i bateria uruguaià Guillermo McGill; Lo bueno y lo malo, de Ray Heredia, i El faro, signada per Jorge Pardo, a més diverses composicions d’autoria pròpia.

El cicle continuarà el 7 de febrer amb un concert del trio gallec Sumrrá , que hi presentarà el disc 6 mulleres, dedicat a Frida Kahlo, Rosa Parks, Rosalía de Castro, Qiu Jin, Malala Yousafzai i Nawal El Saadawi. El 21 de març actuarà a El Torín el quartet dels saxofonistes Andrew D’Angelo i Bill McHenry. Les entrades costen 10 (venda anticipada) i 12 euros i hi ha un abonament per als tres concerts per 20 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA