cultura

Cultura

Tennessee Williams marca l'oferta teatral a Roses

‘El test' i Albert Pla també destaquen en la programació del Teatre Municipal

El Teatre Municipal de Roses va presentar ahir la programació de la nova temporada, que d'octubre a desembre portarà a l'escenari una quinzena d'espectacles teatrals i musicals. L'eclecticisme d'Albert Pla, l'adaptació de l'obra de Tennessee Williams Un tramvia anomenat desig i la gens senzilla elecció que planteja El test són alguns dels plats forts que formen part de la programació.

Pel que fa a l'oferta teatral, hi ha un nom propi que destaca per damunt de tot: Tennessee Williams. El cèlebre dramaturg nord-americà és l'autor de dues adaptacions que porten a terme companyies catalanes. Per una banda, Figuretes de vidre (The glass menagerie), de la companyia Tequatre, amb direcció d'Àngels Barrientos i Jaume Pujadas (23 d'octubre, 18 h). La seva obra més autobiogràfica narra a través dels seus records i les seves paraules alguns dels aspectes més colpidors i dolorosos de la seva vida. Per l'altra, Un tramvia anomenat desig, de Les Antonietes Teatre, que, dirigida per Oriol Tarrascón, esdevé una obra colpidora de personatges esparracats emocionalment per la dura realitat de les seves vides (5 de novembre, 21 h). També El test (3 de desembre, 21 h), de Cristina Casanovas i amb Dolo Beltrán i Sergio Caballero com a protagonistes, sobresurt de l'oferta teatral amb una proposta que situa l'espectador davant d'un dilema: “Què escolliries? 100.000 euros ara mateix o un milió d'aquí a deu anys?”

En l'apartat musical, Albert Pla portarà el 15 d'octubre (22 h) la seva darrera producció, A pleno pulmón, formada per cançons, reflexions i sentiments, sovint contracorrent. La història audiovisual creada per Vaya show!, de TNT (8 d'octubre, 22 h), és el resultat de mesos de treball i de post-producció de vídeo, on els actors ho són dins i fora de la pantalla, oferint un viatge musical, humorístic i d'efectes especials a través d'una màquina del temps que repassa tres dècades de música. I Simfonia de les pedres i el vent (12 de novembre, 22 h) presentarà la simbiosi entre un grup de rock dur, Los Guardians, i una orquestra de cambra, l'OCE, tot fent un repàs dels temes més coneguts dels mítics Sangtraït.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic