cultura

Kulunka obre la tardor a l'Espai Ter de Torroella

Divendres començarà una programació que inclou 11 espectacles

L'obra Solitudes, de la companyia basca Kulunka Teatro, obrirà divendres la programació de l'Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí per a aquesta tardor, que inclourà un total d'11 espectacles entre música, arts escèniques i activitats familiars. Dins la setena programació estable que porta a terme aquest equipament de titularitat municipal, destaca com a novetat que part de la programació forma part del programa estatal d'arts escèniques Platea , que “permet gaudir d'espectacles de gran qualitat artística de les diferents comunitats autònomes en teatres municipals”. Com a part d'aquest programa passaran per l'Espai Ter Solitudes, de Kulunka , una companyia del País Basc especialitzada en màscara expressiva; Les fades de la Bella Dorment (16 d'octubre), una proposta familiar de la companyia de les Illes Balears Disset Teatre; el monòleg Autorretrato de un joven capitalista español, amb Alberto San Juan (13 de novembre); l'espectacle de dansa familiar Por unos pasitos de ná, d'Ambulantes Dansa, de Castella-la Manxa (6 de novembre), i el Circo Mediterráneo que proposa la companyia malaguenya Rolabola per a tota la família (4 de desembre).

Dins de Temporada Alta es podran veure a l'Espai Ter El Florido Pensil-Nenes, el 28 d'octubre, i Caiguts del cel, amb direcció de Sergi Belbel, el 18 de novembre. L'1 de gener es podrà veure a l'auditori l'adaptació que la companyia local Baula Teatre ha fet d'El conte de Nadal de Charles Dickens La programació musical inclourà els concerts de Paco Candela, el 8 d'octubre, i el músic torroellenc Jordi Molina, que el 22 d'octubre estrenarà el disc Matèria del temps a les comarques gironines. Dins la programació de Nadal hi haurà també els concerts de l'Escola de Música Municipal, el 18 de desembre, i la cantata de l'Escola Guillem de Montgrí, els dies 21 i 22 de desembre.

Espai per a gravacions

L'Auditori Espai Ter s'ha estrenat com a espai professional per a enregistraments musicals, amb la gravació del debut discogràfic del violinista Joel Bardolet (Vic, 1977), un dels músics amb més projecció de la seva generació. L'Espai Ter té unes excel·lents condicions acústiques que afavoreixen la gravació al seu escenari de maquetes i discos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia