cultura

castellers

Els Castellers de Berga fan pinya a la ciutat

La colla prepara el Concurs de Castells amb la intenció de créixer en nombre

Els Castellers de Berga afronten una setmana històrica. Per primera vegada en quatre anys de vida han entrat per mèrits propis al Concurs de Castells com una de les 30 millors colles castelleres del país. Aquest dissabte actuaran amb disset colles més (de la 13a a la 30a) a la Tarraco Arena Plaça, a Tarragona, en una oportunitat d'or per conèixer altres grans colles de Catalunya.

Els Castellers ja fa dies que han engegat motors per intentar que el màxim de berguedans vagin cap a Tarragona. D'entrada, han carregat d'al·licients l'assaig d'aquest divendres, l'últim abans del concurs. Organitzen la Festa de la Cervesa en col·laboració amb el bar El Cóm i regalen el sopar a tots aquells que vagin a l'assaig per primera vegada. A més, de cara a dissabte, fan autocars d'anada i tornada gratuïts per a tots els berguedans que vulguin ser al Concurs de Tarragona i els regalen el sopar de final de diada i la samarreta de la colla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia