cultura

música

concerts

Susana Sheiman obre demà la temporada dels 15 anys del Sunset

El club prepara diversos concerts especials d'aniversari i el 5è Jazz & Fires

Susana Sheiman i Open Gate obriran demà (23 h, 10 euros) la nova temporada estable del Sunset Jazz Club de Girona, que celebrarà el quinzè aniversari –el local es va inaugurar durant les Fires del 2001– amb diversos concerts especials, com ara els dos que oferirà Marc Miralta el 7 i el 8 d'octubre, el primer amb Nitai Hershkovits i Or Bareket, i el segon amb Marco Mezquida. Dins del 5è Jazz & Fires, que inclourà deu concerts del 28 d'octubre al 6 de novembre, el 5 de novembre tindran lloc els concerts gratuïts del pianista Albert Bover –al qual només es podrà accedir per sorteig– i el grup de jazz manouche Scaramouche.

A més, el guitarrista Jonathan Kreisberg actuarà l'11 de novembre, amb David Kikoski; i dos antics col·laboradors de Miles Davis, Jean-Paul Bourelly i Carles Benavent, passaran pel Sunset el 3 i el 10 de desembre, respectivament. El 17 de desembre Albert Bover i Marco Mezquida presentaran amb dos pianos de cua el disc que van gravar en viu fa dues temporades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia