cultura

Universitat

La UdG fa un postgrau a Lleida sobre direcció i gestió de museus

Al Museu de Lleida va començar ahir un postgrau de direcció estratègica de museus i centres patrimonials amb la singularitat que l'organitza i dirigeix la Universitat de Girona.

El curs el promou l'Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural i la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran, i té la col·laboració de la Direcció General d'Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, de la Generalitat, i de l'Associació de Museòlegs de Catalunya. La Universitat de Lleida (UdL) no hi participa. El director general, Jusèp Boya, va presidir la inauguració del curs.

El postgrau sorgeix de la demanda dels professionals dels museus i equipaments de patrimoni cultural i ofereix formació especialitzada en àmbits propis i específics de direcció estratègica, planificació i gestió que no es troba en màsters i postgraus més generals de museografia i de gestió del patrimoni. Per tant, el postgrau va adreçat sobretot a professionals vinculats amb equipaments culturals i a la seva direcció. Consta de 750 hores, fins al juny de l'any vinent, i de professors formats per experts en gestió i patrimoni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.