cultura

Universitat

La UdL exposa la seva recerca en matèria de comunicació

La Universitat és el marc de la jornada inaugural del curs de la Societat Catalana de Comunicació

La Universitat de Lleida (UdL) va ser el marc ahir de la jornada inaugural del curs de la Societat Catalana de Comunicació (SCC), organisme de recerca vinculat a l'Institut d'Estudis Catalans (IEC). Durant la jornada es van exposar diversos treballs de recerca en matèria de comunicació i també es va debatre la situació de la recerca i el periodisme al País Valencià i la situació dels mitjans locals a Lleida.

L'obertura de la jornada va anar a càrrec del catedràtic de la Universitat de València Josep Lluís Gómez Mompart. Amb molts anys de docència i recerca al darrere, Gómez Mompart va oferir una panoràmica de la recerca en matèria de comunicació al País Valencià. La ponència va anar precedida de la intervenció del vicedegà de projecció exterior de la Facultat de Lletres de la UdL, Flocel Sabaté; el director del departament de filologia catalana i comunicació de la UdL i de la càtedra de periodisme i comunicació de la mateixa universitat, Miquel Pueyo; el director del grup d'estudis de la cultura i les identitats a l'Europa contemporània (GEIEC-UdL), Joaquim Capdevila, i el president de la Societat Catalana de Comunicació, filial de l'IEC, Jordi Berrio.

En la jornada es va fer una taula de debat entre directors de mitjans locals, i es van exposar diversos treballs de recerca en comunicació i periodisme realitzats des de la UdL.

LA XIFRA

8
treballs de recerca
es van exposar ahir durant la jornada inaugural de la Societat Catalana de Comunicació


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia