cultura

cultura

Nova festa del cine, amb entrades a 2,90 euros, fins aquest dimecres

Els menors de 14 anys i majors de 60 anys no hauran d'acreditar-se i podran gaudir del preu especial directament a la taquilla del cinema

La Festa del Cine comença aquest dilluns amb un total de 1.475.235 persones acreditades fins a les 9.35h, segons ha informat la Federació de Cines d'Espanya (FECE).

La Festa del Cinema, que enguany arriba a la seva 11a edició, se celebra des d'avui i fins aquest dimecres arreu de l'Estat i durant aquests dies el públic podrà accedir a les sales adherides a la promoció per 2,90 euros cada entrada.

Els menors de 14 anys i majors de 60 anys no hauran d'acreditar-se i podran gaudir del preu especial directament a la taquilla del cinema. Els espectadors que encara no ho hagin fet es podran seguir acreditant al web www.fiestadelcine.com fins l'últim dia de la campanya.

Les entrades per a la Festa del Cine es poden adquirir a les webs dels cinemes i a les plataformes habituals de venda d'entrades per Internet i a partir d'aquesta tarda a les taquilles dels cinemes.

Les principals pel·lícules que estaran disponible als 363 cinemes de tot l'Estat que participen a la Festa del Cine són 'Bridget Jones Baby', 'Captain Fantastic', 'Cigüeñas', 'Cuando tienes 17 años', 'Cuerpo de Elite', 'Elle', 'El Contable', 'El Hogar de Miss Peregrine para niños peculiares', 'El hombre de las mil caras', 'El porvenir', 'Fuego en el Mar', 'Historia de una pasión', 'Inferno', 'Juego de Armas', 'Kalebegiak', 'La Fiesta de las salchichas', 'La próxima piel', 'La Reconquista', 'Los siete magníficos', 'Masaan','Mascotas', 'Mechanic: Resurrection', 'Mike y Dave buscan rollo serio', 'Ozzy', 'Snowden', 'Un monstruo viene a verme', 'Verano en Brooklyn' i 'Vientos de La Habana'.

En relació al rànquing històric dels fils més vistos durant la Festa del Cine destaquen '8 Apellidos Vascos' (abril 2014) amb més de 800.000 espectadors, seguida de 'Drácula, la leyenda jamás contada' (octubre 2014) amb una assistència de 439.130 persones i 'Los Vengadores' (maig 2015) amb un públic que va sumar 438.453 espectadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llengua

Plataforma per la Llengua homenatjarà els seus socis en els onzens premis Martí Gasull

barcelona
PATRIMONI

Enllestida amb èxit la fosa de la nova campana ‘Carme’ de Mataró

MATARÓ
Crònica

Guillem Gisbert, la primera masurca

música

‘Eufòria’ torna al palau Sant Jordi el 30 de juny amb un doble concert

Barcelona
música

Lluís Figueras & The Demons estrena el videoclip de ‘Lagarto Lagarto’

girona
CÒMIC

La il·lustradora Marika Vila guanya el Gran Premi Comic Barcelona

Barcelona
Crítica

Sara Blanch, l’estima d’un cant

festival

A Morella reflexionen sobre el poder dels algoritmes

Morella
cinema

Kristen Stewart protagonitzarà la nova pel·lícula d’Albert Serra

barcelona