cultura

Esport i solidaritat

Èxit del primer Oncobike, que recull més de 25.314 euros

Un total de 47 equips de sis ciclistes van sortir ahir a Sant Gregori i els Tactic Karbon Team han estat els primers a creuar la línia de meta

Èxit de participació en la primera edició de l'Oncobike, el nou repte esportiu i solidari impulsat per la Fundació Oncolliga Girona i Klassmark, especialitzada en l'organització de proves de muntanya. Un total de 47 equips de sis ciclistes van sortir ahir al matí a Sant Gregori (Gironès) amb l'objectiu de pedalar per la millor de les causes: recollir fons per ajudar els malalts de càncer i les seves famílies.

En aquesta ocasió, els diners recollits (25.314 euros fins a la data d'ahir) es destinaran a fer diverses millores en els dos pisos residència que l'Oncolliga té al barri de Sant Ponç de Girona, a tocar de l'hospital Josep Trueta. La finalitat d'aquest servei és posar a l'abast de les famílies dels malalts oncològics que preveuen una llarga hospitalització una habitació a prop de l'hospital que els proporcioni acolliment i comoditat de manera gratuïta.

L'equip Tactic Karbon Team –format per David Coma, Marc Hospital, Jordi Ramot, Sergi Bassas, Pere Letamendi i Eduard Baró– ha estat el primer a aconseguir el repte, amb un temps final d'11 hores i 34 minuts. Els 47 equips van sortir a les vuit del matí a la zona esportiva de la Pineda de Sant Gregori, amb el repte de recórrer un total de 206 quilòmetres per camins i pistes de la vall de Llémena, un dels paratges més ben conservats de les nostres comarques, situat a cavall entre el Gironès i la Garrotxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen