cultura

Peter Pan salva Palamós dels pirates, en la pantomima anglesa de Torroella

Les pantomimes són una de les activitats nadalenques més populars que se celebren tradicionalment al Regne Unit. Aquí no són gaire conegudes, però des de fa quatre anys tenen el seu aparador al Teatre del Cine Petit de Torroella de Montgrí, a través dels espectacles que porta a terme l'Associació per les Relacions Multinacionals. Després de Jack and the Beanstalk, Jordi the Hood i Cendrabella, aquest any l'obra escollida –que sol barrejar elements de la cultura anglosaxona amb la catalana i referències a l'actualitat– és Peter Pan and the pirates of Palamós, que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de desembre (19.30 h; 7,50 euros).

Dirigit per Mariona Font a partir d'un guió de Tony Tysoe, l'espectacle gira al voltant de la història de Peter Pan (les pantomimes es basen sempre en contes tradicionals o ja sabuts), el qual aterra al regne de Palamós, amenaçat per pirates i cocodrils. Peter Pan no trigarà gens a intentar ajudar els ciutadans d'aquesta vila a alliberar-se del jou dels corsaris capitanejats per Garfi. Entre altres personatges en destaquen dos, del tipus Rovelló i Lluquet, que són els majordoms del rei i que tindran el seu moment de glòria.

Per a les entrades, cal adreçar-se al correu [email protected].



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia