cultura

Cultura

La Conselleria de Cultura crea el Consell assessor territorial de Barcelona

Els escriptors Jordi Amat i M.Àngels Cabré, l'editora Ester Pujol, l'artista Cristina Sampere o el musicòleg Pep Gorgori són alguns dels membres del nou òrgan consultiu

Es tracta d'un espai de trobada i debat amb el conseller Santi Vila sobre l'estat del sector al territori

El departament de Cultura de la Generalitat ha creat aquest divendres el Consell assessor territorial de Cultura de Barcelona. L'escriptor Jordi Amat, l'escriptora M.Àngels Cabré, l'editora Ester Pujol, l'artista Cristina Sampere o el musicòleg Pep Gorgori són alguns dels membres d'aquest nou òrgan.

Segons ha informat la Conselleria en un comunicat, el Consell assessor està concebut com un fòrum de trobada i debat sobre l'estat del sector a les comarques barcelonines. L'objectiu és que el conseller de Cultura, Santi Vila, “pugui conèixer de primera mà les opinions de professionals vinculats amb les diferents disciplines culturals i artístiques de Barcelona”.

El Consell es convocarà un màxim de dues vegades per any. Està format per un màxim de quinze persones, designades pel conseller per a un període d'un any i que participen de forma voluntària.

A més dels ja esmentats, formen part del Consell l'arquitecte Marc Arnal; l'actriu i coreògrafa Ester Bartomeu; l'actor i director de cinema Sergi Cervera; la crítica musical Mercedes Conde; la guionista Eva Fontanals; el baríton Enric Martínez-Castignani; l'editor del portal digital Núvol Bernat Puigtobella; el president de la Federació Sardanista de Catalunya, Joaquim Rucabado, i l'empresari i col·leccionista Ramon Sicart.

Amb la creació del Consell assessor barceloní la Generalitat ja disposa d'aquest tipus d'espai consultiu a tots els territoris del país, després d'haver-ne creat a Lleida-Alt Pirineu, Catalunya Central, Tarragona, Girona i Terres de l'Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia