cultura

La CUP tem un pacte PSC-PDECat en el Consorci de Normalització

La CUP va presentar ahir una sol·licitud als serveis territorials de Cultura en què reclama la convocatòria del consell del Consorci per la Normalització Lingüística de Lleida “per posar fi a la presidència del PSC i de Montse Parra”. La raó és el pacte del govern socialista de la Paeria amb Ciutadans, que aposta pel bilingüisme.

La CUP fa molts mesos que insisteix en aquesta qüestió i lamenta que no s'avanci en una solució que es basaria en un candidat a president que fos de consens. Joel Jové, diputat provincial i dirigent de la CUP a Ponent, va destacar que les mocions que ha presentat la seva formació a consells en què tenen representació i a la Diputació han demostrat que Parra no és una persona de consens, ja que de sis mocions presentades només tres l'han avalat rebutjant la moció.

Jové va explicar que aquesta situació els fa témer que hi hagi un pacte entre socialistes i el PDECat que eviti la substitució de Montse Parra com a presidenta de l'organisme a Lleida.

En els dies vinents presentaran la mateixa sol·licitud a la resta d'institucions que formen part del Consorci a Ponent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia