cultura

música

concert

Teràpia de Shock diu adéu amb un emotiu concert al Teatre Principal d'Olot

El grup garrotxí va tenir dissabte com a convidats Salva Racero, Paula Valls i Hora de Joglar

Amb tots ells i en Suka van tancar la nit cantant ‘Sense tu'

“Hem pogut acabar amb un bon final: el CD commemoratiu del desè aniversari, una gira supermaca aquest estiu i un últim concert a casa, que va ser molt emotiu i va anar molt bé en tots els aspectes”, deia ahir Ferran Massegú, Massa, veu i guitarra del grup garrotxí Teràpia de Shock, que dissabte es va acomiadar amb un concert al Teatre Principal d'Olot, per al qual ja s'havien exhaurit les entrades des de feia un mes. Davant d'un públic “molt entregat i amb ganes de passar-s'ho bé”, el grup va obrir la vetllada amb un documental de quinze minuts sobre la seva història, a partir d'entrevistes als músics i el seu equip i de fragments dels seus videoclips.

Tot seguit el quartet de les Preses va començar amb Ara un repertori d'una vintena de cançons que va allargar el concert fins a les dues hores, amb les col·laboracions de Paula Valls (La soledat); Salva Racero, de Lax'n'Busto (Aquí tothom s'estima) –“amb ells compartim discogràfica i sempre han estat un referent per a nosaltres; a més, aquest any han coincidit els nostres comiats”– i les veus i els vents del grup garrotxí Hora de Joglar (100.000 històries). El concert es va acabar amb una versió acústica de Sense tu, en què en Massa, l'Albert, en Gerard i en Guillem van estar acompanyats pel seu excompany Suka, i tot seguit s'hi van afegir la resta de convidats i tot el públic.

El grup va sortir de seguida al vestíbul del teatre, on es va passar una hora més fent-se fotos amb els fans. Però és un comiat definitiu? “Sí, perquè fa deu anys que no parem i necessitem desconnectar. Tots tenim els nostres projectes i no sabem què passarà en el futur, però ara marxem amb un molt bon gust de boca.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia