cultura

‘El Trencanous' torna a omplir de màgia l'Auditori de Girona

El Ballet de Moscou torna a Girona per tercera vegada aquest any per presentar un gran clàssic de la dansa: El Trencanous. La visita del Ballet de Moscou i la representació d'El Trencanous, el ballet més representat per aquestes dates a teatres d'arreu del món, s'han convertit ja en un clàssic. Amb les entrades pràcticament venudes, avui (a les 20.30 h) la companyia demostrarà per què és una de les obres més estimades pel públic.

El Trencanous, de Piotr Txaikovski, és una obra plena de fantasia on els protagonistes, Clara i el Trencanous, endinsen els espectadors en un conte extraordinari ple d'aventures i sublims danses sorgides de la coreografia original de Màrius Petipà i Lev Ivanov.

El ballarí i coreògraf rus Timur Fayziev va fundar el Ballet de Moscou l'any 1989. És una companyia formada per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos. L'any 1991 Rudolf Nureyev el va contractar per a la seva darrera gira per Europa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia